TRAININGEN

Trainingsprogramma ‘Hart voor jezelf’

een vrouwentraining; her-inneren van jouw essentie
Mij werd in de loop der jaren steeds duidelijker, dat we allemaal met de zelfde thema’s kampen en dat we daarin eigenlijk één collectief vormen, ook al bevinden we ons in een andere ontwikkelingsfase. Ook al heeft elk mens zijn/haar eigen worstelingen, in essentie zijn we gelijk. Zijn we allemaal mens met veel mogelijkheden en talenten. Waar het om gaat is dat we in het leven zijn bedeeld met de mogelijkheid tot kiezen en keuzes hebben consequenties, dit is simpel: kiezen we voor schoonheid of voor destructie, voor ons helend vermogen of voor verdringing , voor ontwikkelen of inwikkelen, voor vrije uiting of onderdrukking, voor voeden of uitputten?

Wie zich van deze keuzes bewust is wordt ertoe geroepen ze toe te passen in wijsheid , in overeenstemming met de evolutie van de ziel. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze geliefde en alle kinderen wensen we immers een wereld vol vrede en liefde. Wij zijn de voorouders van de toekomstige generatie, een verantwoordelijke taak. Door bewust kiezend te leven zijn we voor hen een levend voorbeeld.

In de training leer je luisteren naar jezelf, je naar binnen te richten.

Dat kan op veel manieren, die allemaal gebaseerd zijn op mijn eigen persoonlijke beleving en ervaring. Het kan bijvoorbeeld door schilderen, schrijven of dansen, soms gewoon door stil te zijn en je gewaar te worden van je omgeving, en de natuur. Door zang en klank kan er in ieder mens een taal naar boven komen die alleen een moeder verstaat die haar kind wiegt. Afstemmen op de scheppende bron noem ik dit. Een pen oppakken en gewoon gaan schrijven puur vanuit de bron en afstemming in het moment. Door deze innerlijke impuls te volgen kom je werkelijk in contact met je eigen essentie en ontstaat er een communicatie die je vooraf niet zou kunnen bedenken. Het vergroot onze aandacht voor het ‘nu’, het enige dat er werkelijk is. Dus ligt alles open en is kiezen voor vernieuwing altijd mogelijk.

Training ‘in eigen Kracht’

In je eigen kracht staan is wezenlijk voor ieder mens. Dan voelt ieder mens zich gelukkig en voel je dat je leeft. In eigen kracht kun je het leven aan. Maar hoe kom je daar en hoe blijf je in je eigen kracht? Hoe veranker je dat in jezelf, en kun je je mee laten drijven en overgeven in de evolutiesprongen van je ziel? Want het leven beweegt en is in evolutie, jij bent in evolutie.

Ik wil je graag bewust kennis laten maken van deze ontwikkeling en van wat die voor jou betekent.

Wat ga ik doen?

  • Je begeleiden in meditaties
  • Werken van uit het ontvangende principe
  • Mijn kennis en ervaring delen
  • Werken met het vrouwelijke medicijnwiel van de 13 oermoeders
    (zie toelichting hier onder)
  • Samen delen en uitwisselen en aanreiken van oefeningen

Het medicijnwiel van de 13 oermoeders

De gaven, talenten en mogelijkheden van het vrouwelijke principe.
Afgelopen jaar heb ik zelf het vrouwelijke medicijnwiel her-innert. Het is mede door mijn persoonlijk transformatie proces ontstaan. Ik ben hier intussen mee gaan werken en heb dit geïntegreerd in de training.

Wat brengt het je:

Je leert luisteren naar het vrouwelijke ontvangende, dit is leidend in de training. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent omdat alles uit vrouwen voortkomt en het overal in aanwezig is, ook in de man.

Het leert je zien, kijken voelen en werken met de waarheid, jouw waarheid. Het zet je in je eigen kracht. De afstemming op dit principe is essentieel. Je leren afstemmen op je eigen scheppende bron.

Dans je vrouw zijn

In de workshop ‘dans je vrouw zijn’ ontmoet je jezelf in de Dans samen met andere vrouwen. Het herontdekken en herinneren van je vrouw zijn. Verbonden met de innerlijke natuurlijke beweging en daar trouw aan zijn dat is de uitnodiging. Zo inspireer je elkaar en deel je jouw unieke schoonheid via de taal van je lichaam. Muziek nodigt je uit in je oerkracht en je bekken te komen en daar in je basis aanwezig te blijven.

In vrijheid bewegen, plezier maken spelen en vrij zij. Dat is de natuurlijke staat die wij vrouwen vaak vergeten en ontwent zijn, door duizend en één redenen van weg gaan of van weg geraakt zijn. Via Dans kunnen we delen van ons zelf vrij maken en herinneren, loskomen van oude overtuigingen die ons beperken, zodat we weer in contact komen met die basis rechten.

Vrouwen Meditatie Berlicum

Vrouwen meditatie helpt je terug bij je vrouwelijke kern te komen, waar je onvoorwaardelijke liefde vrij stroomt.

Stop het gejaag van alledag, kom weer tot jezelf! Sluit de drukte van de week af en begin fris en opgeladen aan je weekend. Ontlaad en tank bij zodat je daarna weer in overvloed kunt ZIJN. We richten ons specifiek op de scheppende kracht van jou als vrouw en de communicatie met je eigen lichaam.

Kosten: € 12,50 per les (cursus bestaat uit 8 lessen)

Tui-NA TCG
Dr. Nolensstraat 58
5046 HR Tilburg